De Griek in Maasniel.....

In gesprek met.....

Uitleg over de NOW-regeling

Ondernemers met een uniek concept... fit20 Roermond

Officiële opening fit20 Roermond.

Op 5 maart opende Stephan Berendsen, bedrijvencontactfunctionaris vanuit de gemeente Roermond,
fit20 Roermond.

Ondernemers, professionals en fit20 trainers Roel en Lenny Bieshaar, openden op donderdag 5 maart de deuren van hun fit20 studio aan de Secretaris Moonenstraat 2 te Roermond. De studio werd, vanuit de gemeente Roermond, officieel geopend door de heer Stephan Berendsen. Onder de aanwezigen was ook de heer Walter Vendel Founder en CEO van de fit20 organisatie.

Car Service Swalmen

In gesprek met een ondernemer op reis.... Jordi Meuwissen

Intertop Light & Music organiseert Drum workshop

Beauty Nail, Luifelstraat 38

Life & Looks, Luifelstraat 42

Wijnproeverij 2019 Danny's Drankshop

DutchHomemade

Welkom bij De lekkerste winkel van Roermond!

Wie kent hem niet DutchHomemade Roermond op de hoek Neerstraat/ Molenstraat, naast de ingang van de Roercenterpassage.

De eigenaar is Anass Berdhe, van Marokkaanse afkomst en vanaf zijn eerste jaar een Maastrichtenaar. Hij werd verliefd op een meisje uit Roermond en daarmee ook verliefd geworden op deze stad waar zij nu ook wonen.

In het dagelijks leven is Anass leraar economie op een school in Heerlen. Deze winkel ontstaan vanuit een hobby, is uitgegroeid tot de lekkerste winkel van Roermond met de allerbeste macarons van Nederland, heerlijke koffie en echt Limburgs boeren schepijs op ambachtelijke wijze bereid in Ohé en Laak!

Macarons voor even tussendoor of in een feestelijke geschenkverpakking in diverse grootten.

Kortom een winkel om verliefd op te worden. Ga eens langs en laat u verrassen.

Restaurant Heraklion Maasniel

In gesprek met Perry Houkes

...... over zijn ambitieuze plannen om meer te maken van leven aan het water in Roermond. Ook even terugkijkend naar het ontstaan van Marina Oolderhuuske, het concept Area-X, een korte toelichting op het hondenstrand en nog veel meer.

Bron filmpje Long Island: Architectenburo Guido Bakker

Dansschool Chadina, Tuinstraat 24 Herten

In gesprek met de nieuwe eigenaren Ellis & Cederik van restaurant Het Gerecht

Drums4Fanatics en de Muziekloodz

Restaurant Het Gerecht

Bij Restaurant Het Gerecht komen persoonlijkheid, kwaliteit en warme huiselijke sfeer samen. Bij hun kunt u in alle rust genieten van een heerlijke lunch of diner. De afbeeldingen laten u zien hoe zij een luncharrangement kunnen vormgeven. Sinds kort gevestigd op Heilige Geeststraat 27. Laat u verrassen. Leuk stel jonge ondernemers, Ellis en Cederik Pieters, heten u van harte welkom.

Theelen VOF

In gesprek met het RIC LImburg

Carcleaning op locatie www.solcleaning.nl

In gesprek met..... Rudolf van Gompel General Manager DOC

Ontwikkelovereenkomst Slim Energienet Roermond

DOMIFENCE

Wij zijn Domifence

Over de bedrijfsnaam is nagedacht. Domi uit het Latijns, betekend huis en fence uit het Engels, betekend muur.

De komende maanden kunt u hier op Ondernemend Roermond foto's zien van projecten die wij hebben uitgevoerd. Wij laten eerst de oude situatie zien gevolgd door foto's zoals wij het project hebben uitgevoerd.

Aangenaam kennis maken!

Sinds 2015 levert en monteert Domifence betonschuttingen en schanskorven door heel Nederland. Gevestigd in Roermond, Limburg, staan wij als Domifence-team garant voor duurzaamheid en de beste kwaliteit materialen, maatwerk en oog voor uw tuin!

Vanuit een kleine, lokale onderneming zijn wij uitgegroeid tot een gevestigde naam op het gebied van (traditionele) betonschuttingen. Wij onderscheiden ons niet alleen in kwaliteit, maar ook in service; zowel de levering als montage van de schuttingen hebben wij in eigen beheer.

Domifence werkt vanuit de vestigingsplaats Roermond voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Iedereen kan bij ons terecht voor een maatwerk-project; groot of klein, schutting, tuinhuisje of poort! Wij beschikken over de juiste kennis, kwalitatief sterke materialen, gereedschap én vakmanschap om van elk project een succes te maken.

Persoonlijk contact en wensen realiseren staat bij Domifence centraal, waarbij de vertrouwensband met de klant voor ons van groot belang is. Door een proactieve en persoonlijke manier van werken, bouwen wij iedere dag aan dit vertrouwen en streven wij naar tevreden opdrachtgevers. Uw wensen en onze expertise vormen zo de perfecte combinatie die zal leiden tot uw droomtuin!

Hakan Uzun, Oprichter Domifence, Roermond.

 

Voor meer info: www.domifence.nl

ALFA AFBOUW

Het adres voor verbouwing van A tot Z. Een full-service afbouwbedrijf met goede smaak en een volle gereedschapskist. Bedenkers en makers, versmolten in één gepassioneerd bedrijf. Een unieke formule die u optimaal ontzorgt en afbouwt daar waar anderen het laten liggen.

Door onze full-service aanpak verloopt uw project soepel en zorgeloos.

Momenteel zijn wij onder andere werkzaam in het Designer Oulet. Op de foto's kunt u zien hoe het was en mooi en strak de muren er nu uitzien.

Wij zijn gevestigd Wilhelminalaan 76 te Roermond

PRIMEUR.... SPECIAAL BIER GEBROUWEN DOOR DRIE ROERMONDENAREN!

Marcel Menger, Pieter Knelissen en Rob Sommers brouwen een nieuw Roermonds speciaal bier met de naam Lurrie.

De naam van het bier is tot stand gekomen naar aanleiding van het lied van Big Benny 'Hey kameraod doot os get te kloeke, gaef òs get Lurrie veur onger die naas...'

Kijk en beluister hoe dit creatieve idee tot stand is gekomen....

Nieuwjaarsreceptie

Vanavond was er de nieuwjaarsreceptie in het gemeentehuis op de Markt. Verschillende kamers waren voor de bezoekers te bezichtigen. Her en der werd tekst en uitleg over wetenswaardigheden uit het verleden van de stad gegeven. Om 17.30 uur was er de toespraak van de burgemeester waarin werd uitgelegd wat wij als Roermond voor moois te bieden hebben. Er werd afscheid genomen van de zittende cultuurburgemeester Hatice Alasu en de nieuwe Cultuurburgemeester Martijn Afman van maar liefst 8 jaar jong werd geïnstalleerd.

In gesprek met.... Jan Mommers

Over het ontstaan, het verleden en het heden van Monro

Nieuwe eigenaar Grieks Restaurant Heraklion

Heraklion Grieks Restaurant, Raadhuisstraat 1 Maasniel.

Bij dit Grieks Restaurant kunt u terecht voor ontbijt, lunch en diner. Open van 10.00 uur tot 22.00 uur.

Voorgerechten, vleesgerechten van de gril, schotels, ovengerechten, specialiteiten van het huis, visspecialiteiten, salades, soepen en dus ook voor ontbijt!

Sinds twee dagen met een nieuwe eigenaar, Panos Papadakis. Hij ontvangt u met open armen. De kwaliteit en bediening zijn uitstekend.

Voor reserveringen telefonisch bereikbaar: 0475-476192.

Royal Group International

Gaat u op reis en wilt u dat in stijl doen of bent u op zoek naar een privé chauffeur (gecertificeerd beveiliger) die u en uw gasten in stijl, veilig van A naar B brengt of bent u op zoek naar luxe vervoer bij een diploma uitreiking van uw zoon/dochter?

Wij hebben een luxe vip bus voor 4 personen met chauffeur te huur. Deze VIP-bus is luxe uitgevoerd met onder andere airco, automatische schuifdeuren, lederen bekleding, een panorama dak en nog veel meer.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de Royal Group International. Wij zijn te bereiken: +31 6 2164 5606.

Meesterschoenmaker D'n Hook

te vinden aan het Dokter Crasbornplein 1 6071 JX te Swalmen.

Styling: Hellen Noordijk

Car Service Swalmen

Waarom Car Service Swalmen?

Car Service Swalmen: een universeel autobedrijf waar u terecht kunt voor onderhoud, apk en reparatie e.d. van alle merken. Wij bezitten dan ook de meest geavanceerde apparatuur en alle technische gegevens die nodig zijn om ieder merk professioneel te onderhouden en repareren.

 

Wij zitten aan de Rijksweg Noord 118 in Swalmen

Ontstaan Retail Intervention Team

Evelien mijn stijl

Nieuw in Roermond: Evelien - mijn stijl. Na 10 jaar met veel trots de naam Frans van de Ven Mode te hebben gevoerd, is de damesmodewinkel aan de Steenweg 20 compleet gerestyled en verder gegaan als Evelien - mijn stijl. Veel vertrouwde merken zijn gebleven maar ook nieuwe merken zijn aan de modieuze collectie toegevoegd. Echt een bezoekje waard!

Lara Market

Nieuw in Roermond. Lara market, iepenlaan 1.

In gesprek met.... Ivo van Hinsberg

Gesprek over het ontstaan van zijn liefde voor muziek en het ontstaan van het bedrijf ZIG ZAG, Paredisstraat 9. ZIG-ZAG bestaat nu al sinds 1975 en is in al die jaren uitgegroeid tot een begrip.Vooral op het gebied van theater en feest kleding. En natuurlijk ook voor de meest aparte en alternatieve Vastelaoves & Feest kleding.

Kijk!.... Herman Broerenschool

Juwelenatelier Regter-Esser in gesprek met Rob Verstappen

Nieuw op het Munsterplein... Preuve biej Femke

Grand Opening Munstercafé

Annate Seconda Vita

Annata Seconda Vita, Italiaans voor vintage tweede leven, is ontstaan uit de passie voor brocante en vintage 'oude' spulletjes. De jarenlang vergeten dierbare spullen die ergens onder het stof staan te wachten tot ze weer in hun volle glorie worden getoond. Dit is wat de winkel inhoudt, een tweede leven voor al je geliefde spullen waar je in eerste instantie denkt niks meer mee te kunnen doen.

Het is een tweedehands winkel waar je een echt brocante meubelstuk of accessoire kunt vinden om je huis weer helemaal op te fleuren. Ook worden er adviezen op maat gegeven voor interieurinrichting of eventueel zelfs tips bij U thuis. Ook voor het restaureren van uw meubeltjes bent u bij ons aan het juiste adres, Neerstraat 67.

Dream Wedding

Dames trouwen in stijl? Bij Dream Wedding kunt u hiervoor terecht. Sint Christoffelstraat 1 t/m 13. Assia Bendihaj staat u graag te woord.

Juwelenatelier Regter-Esser

HERDENKINGSSET ……HANGER EN RING.

 

Deze hanger geeft de levensloop van de overledene weer, namelijk pieken en dalen! Aan de rechterkant heb ik een ruwe rotswand gesmeed, dit geeft aan dat er iets is weggerukt uit het leven van de weduwe.  Aan de linkerkant is de vingerafdruk van de overledene gelaserd, de wijsvinger wijst en duwt de afgerukte hanger toch weer terug richting hart van de weduwe, waardoor de hanger vervormt, vandaar de  golvende krachtige lijnen in deze herdenkingshanger. In de ruwe kant, heb ik een briljant 0.34ct zwevend gezet. Deze briljant geeft aan, dat herinneringen voor altijd blijven stralen, als een lichtpuntje op de rotswand, dat door de mooie herinneringen wordt opgelicht. Bij de herdenkingsring is dezelfde rotswand gesmeed en dezelfde vingerafdruk is ook hierin gelaserd. De wijsvinger duwt de ring van de hand af naar buiten. Aan de onderkant van de rotswand hebben de weduwe en ik samen de as van de overledene erin gesoldeerd, op een plek dicht op de huid van de weduwe, als de ring gedragen wordt. Door de richtingen , naar buiten en richting hart, waar de wijsvinger van de overledene naartoe duwt, wordt dit herdenkingsset bij het dragen een cirkel rondom het hart van de weduwe, zodat de weduwe met dit herdenkingsset haar overleden man voor altijd in haar hart kan sluiten. De weduwe heeft samen met mij in het atelier de trouwringen kapot geknipt en zelf in de smeltkroes gedaan, zo kon ze met eigen ogen zien hoe twee dierbare juwelen samensmolten tot weer 1 nieuw herdenkingsjuweel, met al hun mooie herinneringen erin meegegoten.

Theelen VOF

Nina's Schoonheidssalon

Nina’s Schoonheidssalon is sinds november 2010 gevestigd in het centrum van Roermond. Eerst vanuit een kamertje thuis, in 2014 verhuisd naar de Paredisstraat 1b en in februari verhuisd naar de Paredisstraat 9. De salon wordt geleid door allround schoonheidsspecialiste en pedicure Nina Janssens.


U kunt terecht bij Nina’s Schoonheidssalon voor verzorgende schoonheids- en pedicure behandelingen. Er wordt hiervoor gebruik gemaakt van de producten van Dermalogica. Daarnaast is Nina’s Schoonheidssalon ook gespecialiseerd in permanent make-up, het zetten van wimperextensions en het behandelen van acne. Veel zorgverzekeraars vergoeden gedeeltelijk of geheel de kosten van acne-behandelingen, bekijk hiervoor de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar.

 

Door de samenwerking met Cosmetique Totale kunt u ook bij ons terecht voor huidverbeterings-behandelingen met de Elos en eMatrix. Cosmetique Totale heeft zich uitsluitend gespecialiseerd in hoogwaardige huidtherapiebehandelingen en werkt alleen met hbo-opgeleide en BIG geregistreerde huidtherapeuten, die ook aangesloten zijn bij de NVH (Nederlandse Vereniging Huidtherapeuten).

 

 

Heeft u nog vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan gerust contact op!

Verstegen Meubelen

Art d'Argille, Kristalweg 6 te Herten.

Bakkerij Broekmans, Nassaustraat 65. Bestellingen per telefoon: 0475-315899 zie bestellijst aan dit bericht toegevoegd.

Solcleaning, cleaning op locatie.

Solcleaning "Cleaning op locatie".

Bij ons kunt u terecht voor bijvoorbeeld het schoonmaken van uw auto, bus, tractor zowel van binnen als van buiten. Verwijderen wij uw oude autobelettering, reinigen van uw meubels of laten wij door koplampenherstel weer een optimale lichtopbrengst zien. Reinigen is vele male goedkoper dan nieuw kopen. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Neem met ons contact op tel +31 (0)6 301 37 292

Overigens reinigen wij met stoom. Dit is vele malen hygiënischer dan het gebruik van schoonmaakmiddelen. Bacteriën, schimmels en andere ongewenste micro-organismen leggen het loodje dankzij de hoge temperaturen waarmee de stoomreiniger werkt. Diezelfde mirco-organismen blijven wel in leven bij het gebruik van conventionele schoonmaakattributen. Ze blijven doorleven op de zeem of spons of nestelen zich in de zeepresten die achterblijven. De doeltreffendheid van reinigen met stoom betekent zo ook dat u langer profijt hebt van het schoonmaakwerk.

Met vriendelijke groeten,

Solcleaning
Contactpersoon: Ricardo Odekerken 
Burgemeester Janssenstraat 3
6071 GJ Swalmen

Roermond Times, Markt 1

Vers fruit, mooie planten en nieuwe vaten natuurlijk bij Theelen VOF Elmpterweg 51

De eerste Formule 1-auto van Max is nu te zien in de Max Verstappen store te Swalmen