In gesprek met Minus Hinzen

In gesprek met Minus Hinzen, kermisexploitant en gepassioneerd liefhebber van concertorgels. In het weekend van zaterdag 29 februari en zondag 1 maart vindt er in Swalmen een Kermisorgel Festival plaats, Sportparklaan 29 te Swalmen.

Aanvang beide dagen om 11.00 uur tot 18.00 uur.

Intocht Sinterkaas 2019

Aad op Nuuj 2019

Leedjesmiddaag de Katers 2019

Lights on Event 2019

Halloween 2019

Heksenheisa 2019

Taste of Music Roermond 2019

Demo dag politie 2019

Popronde 2019

Beau Vilters Memorial 2019

Sluiting toernooi en uitreiking prijzen..... dag 2

 

De organisatie kijkt tevreden terug op de tweede dag. Jammer van het slechte weer in de ochtend. Gelukkig liet het zonnetje zich even zien en was het in de middaguren droog.

De finale van het Beau Vilters Memorial 2019 werd gespeeld tussen KAA Gent uit België en Nordsjaeland Right to Dream uit Ghana. Na een spannende finale kwam KAA Gent als winnaar uit de bus.

De foto's zijn te bestellen via de link:

Opening door Marco Bogers en wedstrijden..... dag 1

Limburg Festival 2019

Solar Weekend 2019

Nog drie dagen te gaan met het opbouwen van dit creatieve event.

In gesprek met.... Rello Weiss over de Bedevaart 2019

Straatmuzikantenfestival 2019

Straatmuzikantenfestival werd gehouden op zaterdag 20 juli 2019 van 12:00 t/m 16:00 uur. Het weer gooide enigszins roet in het eten. Er waren optredens van straatmuzikanten op diverse locaties in de binnenstad.

Music & Dreams 2019

Music en Dreams in het Stadspark....

Een behoorlijke organisatie van Stichting Exciting Dreams. Auto's naar parkeerplaatsen verwijzen, bezoekers van een natje en een droogje voorzien, alle stoelen staan klaar en Frans Jansen staat in de stijgbeugels het evenement met zijn pakkende verhaal te openen. Bezoekers genieten zichtbaar van de muziek die door ruim 400 gitaristen door Die Schwalmtalzupfer e.V. wordt gebracht. Ondanks het Nederlandse vrouwenvoetbal volle bak. Een dikke chapeau voor organisatie en vrijwilligers!

SummerBreak 2019

De SummerBreak was voor dit eerste jaar een succes. Goed georganiseerde middag met mooie muziek en enthousiaste bezoekers. Jammer was wel dat het door het omslaan van het weer een beetje leeg liep op het einde van de avond. Het weer heb je nu éénmaal niet in de hand. Kortom de organisatie is tevreden. Op naar de tweede SummerBreak 2020.

Cultuurnacht 2019

15e Limburgse Veteranendag 2019

Vandaag vond de 15e Limburgse Veteranendag plaats in park Hattem. Om 11.00 uur was er een Plechtige Herdenking bij het Verbindende Monument ( het monument Nationaal Indië-monument en het Monument voor Vredesoperaties). De Marinierskapel der Koninklijke Marine luisterde deze herdenking op. Na deze bijeenkomst was er een parade in de binnenstad. De deelnemers waren zichtbaar zeer tevreden over de hogere opkomst dan afgelopen jaar.

Jazz Aan De Maas 2019

Open bootdagen Bestboats 2019

Kom ook naar de open bootdagen van donderdagmiddag tot en met zondag aanstaande bij Best Boats International Yachtbroker
U weet wel aan de Maashaven, tegenover het Designer Outlet Roermond en naast de Arlo. Altijd leuk om je te vergapen aan mooie luxe jachten. En wie weet wint u binnenkort een miljoen, want de 10de kan het gebeuren!

Wij hebben in ieder geval al heerlijk genoten en wat foto's gemaakt. Het is wel nog in de opbouw en er moeten nog diverse jachten komen. Wij gaan zeker terug.

Een familiedag voor jong en oud, groot of klein, man of vrouw. Voor iedereen wat wils. Ook voor een ijsje bent u van harte welkom. Tot dan!

Open dagen Fatih Moskee Roermond 2019

Open dag Fatih Moskee Roermond, o.a. kraampjes met heerlijk eten. De open dagen duren tot en met zondag van 11.00 uur - 21.00 uur

Drakenbootfestival 2019

In verband met de wind verschoven naar 14.30 uur.

Taptoe 2019

Balkonconcerten 2019

Met medewerking van The New Connection, Frans Schreurs, Pepijn Afman, Koninklijke Zang- en Muziekvereniging, Ursula Maas en Roeland Ruijsch, Nina Bongaerts trio, Duo Loo se, Orkest Switch uit Raamsdonkveer, Ensemble El Cambio, Els Boonen en Funs Douma, Combo Hay Hutjens, Autarky Brass Band en de stadsgidsen van het VVV.

Het was een gezellige middag met een mooie opkomst aan bezoekers.

Beau Vilters Charity Event 2019

Het eerste Beau Vilters Charity Event is een feit. Een groot succes met een eind resultaat van maar liefst € 27.000.

Cuypersdag Hamstraat Roermond

Bevrijdingsdag

Korte impressie Bevrijdingsdag. Overal verspreid genoten mensen van de vrijheid, gezelligheid en de muziek. Voor wat de drukte betrof op de markt is verhuizing naar Sittard zeker niet nodig. Meer dan genoeg plek voor iedereen.

Een zomerse zaterdag in Roermond

Een heerlijke zaterdag met zomerse temperaturen. Een fashion event over de rode lopers, gezellige drukte, mooie muziek op het kiosk, volle terrassen, paashazen met gekleurde eieren en een stille demonstratie met mensen achter een masker.

Christoffel Huiskamer Concerten 2019

Light Run Roermond 2019

Beau Vilters Charity Event zondag 19 mei aanstaande

Fashion Event 20 april 2019 11.00 uur - 16.00 uur

Öpening Remunjs vastelaoves Muziek Sjpektakel 2019

Machtsoverdracht 2019

Prinsetreffe 2019

Een delegatie van het AAS op weg naar Vastelaovesgaste

Stadswandeling Vastelaoves prinsen Roermond

De Winterkoning is te gast in het Roercenter.....

Een week voor Kerstmis.....

De Kerstman in Roermond gearriveerd!

De Kerstman is gearriveerd en het Huis van de Kerstman is geopend in het Roercenter.

Het Pakjeshuis, Sinterklaas en zijn Pieten in de binnenstad